Livrare & Retur

EXPEDIEREA PRODUSELOR

CADOUTAUIDEAL.ro poate expedia teoretic comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania.

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

Pentru transportul produselor sale, www.CADOUTAUIDEAL.ro foloseste serviciul de Curierat Rapid.
Livrarea produselor sa face a doua zi lucratoare dupa efectuarea comenzii si costa 22 RON, cu exceptia comenzilor ce depasesc suma de 250 RON si la care CADOUTAUIDEAL.ro ofera LIVRAREA GRATUITA.

Timpi de distributie: 24 - 48 ore lucratoare.

Serviciul de curierat rapid garanteaza livrarea pachetelor in timp de 24 ore. Totusi exita cazuri cand din anumite motive (ce nu depind de noi) produsul sa fie livrat in timp de 48 ore.

Firma de curierat rapid cu care colaboram este GLS.

PRELUAREA COLETULUI : livrarea se face pana la usa dvs.

POLITICA DE RETURURI

Ne puteti returna produsul (produsele) cumparat (cumparate) si achitat (achitate) in termen de 30 zile de la primirea acestuia (acestora), in urmatoarele situatii:

- Produsul este deteriorat sau defect;

- Ati primit alt produs decat cel comandat;

Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegerea doua optiuni:

1. Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de produse deteriorate. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa: office@cadoutauideal.ro

2. Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese.

RETURNAREA PRODUSULUI

Conform O.G. 130/2000 - S.C. ROBEN S.R.L. va inlocui produsul necorespunzator in termen de 15 zile, iar in cazul in care nu se va putea face inlocuirea, in 15 zile va restitui contravaloarea acestuia. In aceste conditii clientul are obligativitatea de a ne anunta pe email sau telefonic in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

- Produsul trebuie returnat, pe cat posibil, in ambalajul original, insotit de factura si chitanta, originale.

- Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.

- Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator. Confirmarea de primire este obligatorie.

- Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.


Produsul nu se despagubeste daca:

- Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;

- Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA DE RETURURI;

- Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta.

Va asiguram ca firma noastra face tot ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai.

Firmele particulare de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor.
Inapoi