Intrebari frecvente

Magazin online de cadouri

Pot sa fac comanda prin alta metoda decat online ?
In momentul de fata este necesara o comanda online pentru orice fel de serviciu oferit. Pentru intrebari,consultanta si asistenta la plasarea comenzii ne puteti contacta telefonic sau prin email.


Aveti si showroom ?
Firma noastra are showroom la sediul firmei S.C. ROBEN S.R.L. unde puteti vizualiza toate produsele existente.


Ce este newsletter-ul?
Este principalul mijloc de comunicare intre noi si clientii/vizitatorii nostri. Este un e-mail trimis de regula la 2-3 saptamani sau mai rar, care informeaza despre ofertele speciale/reducerile de pret ce au loc pe site sau despre noutatile de interes. La newsletter va puteti abona/dezabona oricand in mod independent si automat.


De ce sa ma inregistrez la newsletter?
Periodic, CADOUTAUIDEAL.ro iti face oferte speciale sau reduceri de pret destinate numai abonatilor la newsletter.


Am posibilitatea de a alege sa nu mai primesc newsletterul CADOUTAUIDEAL.ro ?
Bineinteles. Abonarea/dezabonarea la newsletter se face independent si automat. Detalii despre metoda de dezabonare sunt prezente la sfarsitul fiecarui mesaj trimis de noi pentru a fi siguri ca mesajul nostru ajunge numai la cei care vor sa-l primeasca.


Cum pot obtine un cupon de reducere?
Cuponul de reducere ofera mai multe tipuri de reducere: o reducere procentuala din valoarea comenzii (ex: reducere de 10%), o reducere fixa (ex: reducere de 10 de lei), transport gratuit, etc. Cea mai sigura metoda pentru a putea intra în posesia unui cupon de reducere este abonarea la newsletter-ul CADOUTAUIDEAL.ro


Cum se foloseste un cupon de reducere?
In partea de jos a paginii Cosul meu gasiti casuta in care trebuie sa tastati codul cuponului de reducere "Daca aveti un cupon de reducere, va rugam sa introduceti codul mai jos:" si apoi apasati "Trimite". Apoi finalizati comanda apasând butonul "Trimite comanda" si parcurgand toti pasii necesari pana la afisarea facturii proforme.


Inapoi